Selecteer een pagina

STORYTELLING VOOR ONDERNEMERS  

Eéndaagse training:
Vertel verhalen die vertrouwen wekken!

WAARMEE GA JE NAAR HUIS?   

Na afloop van deze training heb jij inzicht in jouw persoonlijke ondernemersverhalen en weet je hoe je die op een gerichte, maar geloofwaardige manier kan delen. Verhalen die niet alleen vertellen wat jij kan, maar die ook laten zien wie jij bent, wat jouw unieke manier is om jouw werk te doen en waar jij voor staat en gaat. Verhalen die raken, verbinden en vertrouwen wekken.

Authentieke, menselijke verhalen kunnen klanten, relaties en medewerkers namelijk net even dat zetje geven dat ze nodig hebben om naast rationele argumenten, ook emotioneel ervoor te kiezen om zaken te doen met jou. En niet met een ander.

Na deze training weet je hoe je gaandeweg steeds meer van jouw verhalen kan herkennen, hoe je ze kan verzamelen en op welke manier en op welke momenten je ze bewust kan gebruiken. We zoomen een dag lang in op de cruciale balans tussen marketing en menselijk maat en de manier waarop je jouzelf en alle verhalen die je bij je draagt als vliegwiel voor vertrouwen kan inzetten.

De volgende keer als iemand vraagt ‘wat is jouw verhaal’, heb jij een antwoord klaar!

WAT BIEDT DE TRAINING?   

· Een inspirerende en veilige omgeving om vrijuit uit te proberen.
· Een frisse blik en feedback van mij en mede-ondernemers.
· Energie en inspiratie op een bijzondere plek in Delft.
· Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, dus alle aandacht.
· Een waardevol netwerkmoment met andere ondernemers.

PRIJS EN INFO

€245,- ex BTW

Hele dag training van 9.30 tot 18.00 uur op een bijzondere locatie in Delft. Inclusief lunch, snacks, koffie, thee en fris.

Informatie en aanmelden: helene@insidestory.nl

Pin It on Pinterest

Share This