Werkwijze

Wij helpen jou om mens en organisatie te verbinden

Wie zijn onze klanten?

Ben jij een leider? Ben je onderdeel van een groter managementteam of ondersteun je het management bij uitdagingen in organisatieontwikkeling, verandering of communicatie? Dan zijn wij jouw business storytelling partner en mentor. Wij helpen jou om mensen te mobiliseren rond jouw organisatiedoelen.

Kennismaken?

Wij praten graag met je verder over hoe verhalen jou kunnen helpen je doelen te halen. We nemen samen met jou de uitdaging waar je voor staat onder de loep en adviseren je over het juiste vertrekpunt. Vrijblijvend kennismaken is altijd de eerste stap. Storytelling is nooit een doel op zich, dus als de inzet van verhalen naar ons idee niets toevoegt, zeggen we dat.

Aan de slag

De basis voor ons werk is een model dat we zelf in de praktijk hebben ontwikkeld; het Strategisch Storytellingmodel. We zien dit model niet als de heilige graal, maar het is wel heel handig om jou te helpen bepalen:

  • waar je moet beginnen;
  • hoe je losse initiatieven met verhalen in een bredere context zet;
  • hoe je hun impact vergroot;
  • hoe je verder kan bouwen aan een klimaat waarin het delen van ervaringen in de vorm van verhalen niet meer weg te denken is.

We leren jou hoe je met verhalen werkt

We trainen en begeleiden op zo’n manier dat de organisatie zelf ook leert hoe het werkt. We maken voorstellen en plannen op maat en helpen je de activiteiten te plannen en uit te voeren, altijd op zo’n manier dat jij uiteindelijk zelf verder kan.

We zijn jouw business storytelling mentor

Business storytelling heeft een blijvende impact op je organisatie. De juiste verhalen, op de juiste momenten, voor het juiste publiek, goed verteld, helpen organisatiedoelen bereiken. Dat kost tijd en aandacht. Zo nu en dan een helpende hand of een frisse blik van een buitenstaander met verstand van zaken doet wonderen. Zie InsideStory als ‘business storytelling mentor’ voor jou en je collega’s. Want ook als je zelf kan schommelen, is een duwtje in de rug af en toe gewoon heel fijn.

Neem contact op voor meer informatie over onze aanpak

Strippenkaart voor advies, begeleiding en training?

FRISSE IDEEËN OPDOEN?


2 UUR BRAINSTORMEN

Wat kan storytelling toevoegen aan jouw project? 

Voor €250 (ex BTW) denken wij met je mee!

LEES MEER

 

Ga naar de blogpagina

DOWNLOAD NU!

.

Jouw eigen verhaalkaart

Bouwstenen en opbouw van een goed verhaal

Tips om verhalen te vinden

 

Abonneer je op onze blogartikelen en ontvang direct de downloadlink in je e-mail

Hartelijk dank! Check je e-mail om de inschrijving te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This