Selecteer een pagina

Strippenkaart – Advies, begeleiding of training wanneer jij dat wil!

Vanaf een startsaldo van 10 uur, bieden wij de mogelijkheid om voor een strippenkaart te kiezen. Met een strippenkaart kan je ons advies, begeleiding of training bij de inzet van storytelling en narratieve technieken snel en efficiënt inroepen. Een strippenkaart bij InsideStory heeft voor jou én voor ons voordelen:

  • Het saldo aan uren dat je kiest, is vrij te besteden op ieder moment dat jij het wil.
  • Als je eenmaal hebt gekozen voor een strippenkaart, kunnen jij en je collega’s je bij overige keuze- en beslismomenten puur op de inhoud concentreren.
  • We houden onszelf actief op de hoogte van de ontwikkelingen aan jouw kant, zodat we snel kunnen inspringen waar nodig.
  • Je roept onze hulp in precies op het moment dat jij het nodig hebt. Al is het maar voor een kwartiertje telefonisch sparren, zodat jij verder kan.
  • Hoe hoger het startsaldo (aantal uren) dat we afspreken, hoe prettiger ons uurtarief.
  • Je hoeft dus niet telkens losse offertes op te vragen en je beperkt het aantal facturen.

Meer informatie over onze actuele tarieven en voorwaarden? Neem contact op!

Hoe zet je storytelling strategisch in rond jouw organisatiedoelen?

Hoe vind je de rode draad door jullie verhalen en hoe zorg je ervoor dat die in alles doorklinkt? Hoe kies en organiseer je de juiste narratieve interventies op het juiste moment, gericht op jouw doelen? Welke vaardigheden heb je nodig om zelf in je organisatie met verhalen te kunnen werken? Veel valt zelf te ontwikkelen, als je weet waar je moet beginnen. Het zelf uitvinden kost alleen ook tijd, geld en energie en waarschijnlijk heb je minder impact dan je wilde. Waarom laat je je niet inspireren en op weg helpen door professionals die die zoektocht al achter de rug hebben? Net als voor iedere nieuwe specialisatie die je een plek wil geven in je organisatie.

Storytellingprofessionals begeleiden je

Geloof je in de kracht van verhalen en wil je storytelling een strategische rol geven in je lange termijn aanpak? Wil je (basis)kennis over het werken met verhalen in jouw eigen organisatie opbouwen en dus ook investeren in mensen, mandaat, budget en know how? Wij helpen je met liefde en plezier. Door je in jouw eigen praktijk te begeleiden bij het toepassen, helpen we je om steeds trefzekerder stappen te zetten. Zie ons als jouw ‘storytelling mentor’ en laat ons een tijdje met je meelopen en onze kennis, inzichten en ideeën met je delen. We helpen je zo lang als jij wil om alle verhaalkracht uit de organisatie te halen die erin zit.

Wat levert het je op?

Wij brengen je kennis van zaken en een frisse blik en inspiratie van buiten. Precies op die momenten dat je het even nodig hebt om verder te kunnen. Zo blijf je in beweging en hou je plezier en enthousiasme in iedere stap die je zet én heb je tijd om onderweg te leren. We bieden een laagdrempelige vorm van begeleiding die je snel kan inroepen. Want wij geloven in het werken vanuit een persoonlijke aanpak die helemaal gericht is op de lange termijn doelen van onze klant. De ‘rode draad’ door onze eigen adviezen, begeleiding en training is ons Strategisch storytellingmodel.

Meer informatie over de mogelijkheden van een strippenkaart? Neem contact op!

Pin It on Pinterest

Share This