Selecteer een pagina

Annuleringsvoorwaarden

Als je InsideStory vraagt om een workshop, training of ander soort groepssessie te verzorgen, is de opdracht definitief op het moment dat je ons schriftelijk akkoord geeft op ons voorstel / onze offerte. De factuur sturen we na afloop van de sessie, tenzij we dat anders afspreken. Je betaalt binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Onverhoopt toch annuleren?

  • Annuleren doe je schriftelijk per mail.
  • Annuleren is kosteloos tot twee weken voor aanvang.
  • Annuleer je vanaf 14 dagen voor de sessie, factureren we vijftig procent van het totale bedrag.
  • Annuleer je vanaf 7 dagen voor de workshop, factureren we het hele bedrag.
  • Additionele kosten voor locatie, catering, trainers of materialen die door InsideStory zijn gemaakt en die binnen bovengenoemde termijnen niet meer kosteloos te annuleren zijn, moeten we helaas wel aan je doorberekenen.

Belangrijker dan het kunnen sturen van een factuur, vinden wij nog altijd tevreden klanten. Voordat we een factuur sturen voor een geannuleerde workshop zullen we dus allereerst samen met jou overleggen of een ander moment of een andere vorm mogelijk is. Als we daar niet uitkomen, of wanneer de mogelijkheid om een vervangende sessie te plannen meer dan twee maanden later is dan de originele datum, rekenen we de geannuleerde workshop wel separaat af.

 

Pin It on Pinterest

Share This