Selecteer een pagina

In februari 2020 maakte heel InsideStory (lees: Wijnand en ik) een onvergetelijke reis naar Lapland en de Noordkaap. In onze 2CV uit 1981.

De reis markeert voor ons 5 jaar InsideStory en de afsluiting van een intens 2019. Intens in positieve zin, want in dat jaar beleefde ons bedrijf in allerlei opzichten hoogtepunten. Qua opdrachten, klanten, team, inzichten en toekomstdromen. Thuis verbouwden we nog ‘even’ tussendoor de woonkamer en in het theater leverde Hélène nog ‘eventjes’ een voorstelling af. Eind januari dwong de deadline van de reis die we zouden gaan maken ons om alle lopende klussen af te ronden, over te dragen of tijdelijk te parkeren.

Na thuiskomst bleek 2019 ook in negatieve zin impact te hebben gehad. Hélène bleek toch echt overwerkt. Het tempo en de versnipperde aandacht van vorig jaar willen we dus niet herhalen. 2020 Staat in het teken van bijkomen, gewoon weer hard werken maar met nieuwe focus en -net als iedereen- dat zien te doen in een samenleving die er ook nog eens heel anders uitziet na corona…

Omdat onze reis en deze Lapland-blogserie zo’n cruciaal moment in ons leven en bedrijf markeren, laten we de verhalen voorlopig nog even staan op de website van InsideStory. Zodat we onszelf en misschien ook wel onze lezers eraan blijven herinneren dat het belangrijk is te waarderen wat je hebt en dat geluk en succes in kleine dingen zit.

Pin It on Pinterest

Share This