Selecteer een pagina

Aan de slag met het Strategisch storytellingmodel

Aan de slag met het Strategisch storytellingmodel

Een dag aan de slag met het Strategisch storytellingmodel? Waarom?

Organizational storytelling is complex. Wij hebben het Strategisch Storytellingmodel gemaakt om overzicht en grip te geven op de complexe werkelijkheid van organizational storytelling. Om onze eigen ervaringen te structureren én om jou ermee te helpen. Storytelling is zich razendsnel aan het ontwikkelen van hype tot strategisch instrument voor organisaties, maar veel mensen worstelen nog met het ‘hoe dan’. Ons model geeft daar een antwoord op.

Kennismaken met het storytellingmodel?

Doe je mee met de ééndaagse kennismakingsworkshop rond ons Strategisch Storytellingmodel? De achtergrondinformatie lees je vooraf. De praktijkcases van jou en van je cursusgenoten staan centraal. We draaien het helemaal om (‘flip the classroom’) en gaan met elkaar aan de slag met je eigen vragen en uitdagingen. Met ons, met elkaar en met het model in je achterhoofd, ontdek je hoe storytelling bij zou kunnen dragen aan de doelen van jouw organisatie en wat de eerstvolgende stappen voor jullie kunnen zijn.

Wat ga je doen?

De dag bestaat uit een middag en een avond. Vooraf lees je de theorie over het model en je bereidt een vraag voor die je ter plekke kan voorleggen aan de groep.  In de middag lichten we nog wel kort het model een keer toe, maar daarna gaan we met elkaar aan de slag met jouw vragen.

Wat vragen we?

  • Tijd – een middag en avond, inclusief avondeten
  • Voorbereiding – Het lezen van wat theorie en de voorbereiding van jouw vraag
  • Een klein beetje geld – Alles inclusief voor €250,- ex btw
  • Motivatie – je hebt oprechte belangstelling voor de toepassing van organizational storytelling in jouw praktijk en wil ontdekken hoe ons model je daarbij kan helpen.

Wanneer?

We werken met een groep van tussen de zes en de acht deelnemers. Zodra we voldoende mensen bij elkaar hebben, prikken we een datum waarop jullie allemaal kunnen. Stuur een mailtje naar helene@insidestory.nl als je belangstelling hebt voor deelname. We starten altijd met een klein, telefonisch kennismakingsgesprek. We willen graag weten wie je bent, waar je mee bezig bent en wat je eruit wil halen. Uiteraard is een op maat gemaakte inhouse sessie ook mogelijk!

Meld je aan door een mailtje te sturen aan helene@insidestory.nlWe houden je op de hoogte van de planning van de eerstvolgende workshop.

Wil je weten of het iets voor jou is? Bel ons, je krijgt een eerlijk antwoord.

Ga naar de blogpagina

Pin It on Pinterest

Share This