Selecteer een pagina
Storytelling is how we create future vision (@gapingvoid)

10 Verhalen over werken aan ‘samen op afstand’ in organisaties

Wanneer dacht jij: Kijk! Dat is nog eens een slimme manier om mensen zich op afstand dichterbij elkaar te laten voelen! Vertel eens…

Je kent ze vast. Communicatie-, HR-, of organisatieadviseurs die niet rusten tot ze snappen wat mensen nodig hebben om zich verbonden te voelen met elkaar en met hun organisatie(doelen). Professionals die de afstand die veel van ons nu voelen recht in het gezicht kijken en denken: Ja, dit maakt alles anders, maar een gevoel van ‘wij’ is ook nodig voor de motivatie en inspiratie van onze medewerkers. Of om samen met onze stakeholders te kunnen blijven bouwen aan onderling vertrouwen. Changemakers die nieuwe vormen van interactie in en om organisaties uitdenken en durven uitproberen. Omdat ze begrijpen dat  -hoe en waar we ook fysiek werken- succes uiteindelijk begint én eindigt bij die ene factor die zich het moeilijkst laat richten van alles: Mensen.

Op die omdenkers mensen wil InsideStory een schijnwerper zetten. Hun verhalen een podium geven. Zodat wat zij proberen en ontdekken gedeeld kan worden met duizenden professionals overal in Nederland.

We beginnen het komend half jaar met 10 verhalen die we breed delen op onze website en via social media. We geloven in de waarde van onze verzamelde ervaringen. Wie weet groeit de verzameling ooit wel uit tot een community van organisatieverbinders. Maar we beginnen bescheiden en behapbaar voor iedereen: 10 verhalen.

Ben jij of ken jij iemand die een waardevol verhaal te vertellen heeft over werken aan verbinding en ‘samen op afstand’ (in tijden van corona)?

Stuur dan een e-mail naar helene@insidestory.nl of bel met 06-20772285.

 

Pin It on Pinterest

Share This